Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Cat A Costat Referendumul

Cat A Costat Referendumul

În 2007, la primul referendum de demitere din funcţie a lui traian băsescu, guvernul a anunţat costuri de 60 milioane lei pentru organizarea ordonanţa de urgenţă prin care guvernul a modificat legea referendumului, stabilind că preşedintele poate fi demis cu majoritatea voturilor valabil exprimate ale. Referendumul reprezintă procesul de consultare directă a cetățenilor unei țări în legătură cu un text de lege de o importanță cu totul deosebită sau asupra unei situații de importanță națională.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Liderul psd, liviu dragnea, a anunțat recent că referendumul ar putea avea loc la finele lunii septembrie sau la începutul lunii octombrie. Fondurile alocate pentru organizarea referendumului pentru demiterea lui traian basescu se ridicäƒ la 95,6 milioane lei, din care cea mai mare parte sunt pentru hartia buletinelor de vot, tiparirea buletinelor, stampile. Banii sunt prevăzuţi în rectificarea bugetară, au declarat sursele citate, pentru mediafax.ro.

Cat I Au Costat Alegerile Din 2019 Pe Romani Suma Oficială Este Absolut șocantă
vizitati articolul complet aici : https://playtech.ro/stiri/cat-i-au-costat-alegerile-din-2019-pe-romani-suma-oficiala-91058
Referendumul poate fi organizat pe 30 septembrie, în ultima duminică din septembrie sau în prima duminică din octombrie, a declarat dragnea. Suma cheltuită pentru aceste două zile de referendum este gigantică și ne face să ne gândim ăn ce mod util ar putea fi folosită. Suma nu include costul buletinelor de vot şi a celorlalte materiale asigurate prin ministerul administraţiei şi internelor.

Cât a costat organizarea referendumului de fără să existe încă o sumă oficială, se presupune că referendumul solicitat de iohannis va depăși cu mult cele 200 de milioane de lei, bani.

Băsescu a avut venituri de 336.830 de lei, pentru campanie, din care a cheltuit doar 336.705, ieşind astfel pe plus. Un exemplu al modului în care întrebarea tendențiosă a jurnalistului de la libertatea „ați văzut cât costă acest referendum a primit un răspuns pe măsură din partea deputatului psd. Referendumul pentru redefinirea familiei va costa 163,712 milioane de lei, a anuntat purtatorul de cuvant al guvernului, nelu barbu, la finalul sedintei extraordinare de marti.

Referendumul pentru redefinirea familiei va costa 163,712 milioane de lei, a anuntat purtatorul de cuvant al guvernului, nelu barbu, la finalul sedintei extraordinare de marti. Ei bine, suma cheltuită pentru aceste două zile de referendum este gigantică și ne face să ne gândim ăn ce mod util ar putea fi folosită. Cat ne a costat referendumul intr un comunicat parvenit de la guvernul româniei aflu azi dimineaţă stupefiat şi şocat deopotrivă că referendumul pe liviu dragnea a cheltuit 163 7 milioane de lei pentru referendumul familiei traditionale adica o gramada de bani.

Catalan Referendum Catalonia Has Won Right To Statehood Bbc News
vizitati articolul complet aici : https://www.bbc.com/news/world-europe-41463719
Referendumul pentru redefinirea familiei va costa 163,712 milioane de lei, a anuntat purtatorul de cuvant al guvernului, nelu barbu, la finalul sedintei extraordinare de marti. Totuşi, primarul bolojan e convins că are toate motivele să ţină referendumul cât mai repede. Guvernul a alocat sălajului pentru organizarea referendumului de duminică aproape 900.000 de lei.

Pe langa suma oficiala se vor cheltul si alti bani pe tot felul de operatiuni traditionale.

Nicolae bacalbasa despre costul referendumului: Astfel, pentru referendumul care va avea loc pe 19 noiembrie curent. Referendum catalin chiper mai estimare costuri.

Posted by webtv on october 11 2018 cat. Suma nu include costul buletinelor de vot şi a celorlalte materiale asigurate prin ministerul administraţiei şi internelor. Guvernul a calculat cheltuielile aferente referendumului de demitere a presedintelui la circa 95 de milioane de lei, mai mult ca in 2007, dar in conditiile in care sunt deschise sectii de vot si in strainatate, urmand ca unele circumscriptii sa fie.

Sondaj Inscop Intentia De Vot La Europarlamentare Si La Referendumul Pe Justitie
vizitati articolul complet aici : https://e-juridic.manager.ro/articole/sondaj-inscop-intentia-de-vot-la-europarlamentare-si-la-referendumul-pe-justitie-25997.html
Cât ne costă boicotul referendumului? Suma cheltuită pentru aceste două zile de referendum este gigantică și ne face să ne gândim ăn ce mod util ar putea fi folosită. Referendumul pentru redefinirea familiei va costa 163,712 milioane de lei.

Cat ne a costat referendumul intr un comunicat parvenit de la guvernul româniei aflu azi dimineaţă stupefiat şi şocat deopotrivă că referendumul pe liviu dragnea a cheltuit 163 7 milioane de lei pentru referendumul familiei traditionale adica o gramada de bani.

Referendumul este o formă de democrație directă, în contrast cu democrația reprezentativă. Putem vota de oriunde in tara. Costurile organizării referendumului sunt unele uriașe și vor fi suportate evident din buzunarele contribuabililor.

Posting Komentar untuk "Cat A Costat Referendumul"