Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Vremea Cluj Pe 30 Zile

Vremea Cluj Pe 30 Zile. 7 zile 10 zile vremea pe hartă. Vremea pentru următoarele 3 zile are un grad de precizie apropiat de 95%, iar pentru următoarele 7 zile. Depuneri de zăpadă sub 2 cm. Meteorologii te țin la curent cu vremea din cluj. Starea vremii in cluj napoca pe 15 zile.

Prognoza pentru maine, pe ore, pentru azi, pe 15 zile, pe 30 zile, temperaturi. De asemenea, sunt anunțate și zile cu lapoviță. Vremea în moldova, prognoza meteo în moldova, starea vremii în moldova, datele vremii ale moldovei, 3, 7, 10 zile. Totul despre vremea din cluj: Vremea la cluj azi este rece, cu temperaturi de toamnă.

știri Video Jurnaldevreme
știri Video Jurnaldevreme Source from : https://jurnaldevreme.ro/stiri-video/page/6/
Se zice că dacă avem ploaie în ziua de 30 iulie, atunci ne putem aștepta ca în săptămânile următoare să avem vreme rece, cu temperaturi scăzute în timpul nopții. Maxima este înregistrată în jurul orei 15:00, 12 grade celsius, iar cerul va fi predominant noros pe tot parcursul zilei. Soarele răsare la 06:44 și apune la 18:27. Acum pe ore zilnic radar minutecast lunar calitatea aerului. Vremea in aghiresu pe 3,7,10 zile județul cluj comuna aghireşu.

Cluj, românia, 46.77°n 23.6°e, 352m dnm.

Vremea curentă prognozătext editată manual notificări (push notification), atenționări meteo pentru județul cluj prognoza pe ore prognoză pe 15 zile șansele de precipitații pe 7 zile imagini live.vremea cluj 30 (30). Vremea in turda, municipiu din judetul cluj, pe 15 zile, prognoza meteo pe ore si pe zile in turda actualizata marți, 9 martie, 2021. Vremea la cluj azi este rece, cu temperaturi de toamnă. Astăzi, la noapte și mâine în turda. Vremea in moldova pe 10 zile, harta cu raioane.

Astăzi e vineri, 12 martie 2021. Vremea în moldova următoare actualizare la 14:00. Vremea.net iti prezinta prognoza meteo pe ore pentru temperatura, precipitatii, vant, umiditate, presiune atmosferica, index uv, soare, nori, nebulozitate. Acum pe ore zilnic radar minutecast lunar calitatea aerului. Vremea curentă prognozătext editată manual notificări (push notification), atenționări meteo pentru județul cluj prognoza pe ore prognoză pe 15 zile șansele de precipitații pe 7 zile imagini live.vremea cluj 30 (30).

Fg3hrqwrm9bmgm
Fg3hrqwrm9bmgm Source from : 1 day ago
Vremea la cluj, în stil ardelenesc. Acum pe ore zilnic radar minutecast lunar calitatea aerului. Vremea in moldova pe 10 zile, harta cu raioane. Vremea in turda, municipiu din judetul cluj, pe 15 zile, prognoza meteo pe ore si pe zile in turda actualizata marți, 9 martie, 2021. Depuneri de zăpadă sub 2 cm.

Vremea la cluj, în stil ardelenesc.

Vremea in turda, municipiu din judetul cluj, pe 15 zile, prognoza meteo pe ore si pe zile in turda actualizata marți, 9 martie, 2021. Vremea, meteo pentru următoarele 3 zile în județele româniei are un grad de precizie apropiat de 95%, iar pentru următoarele 7 zile în românia gradul de precizie este de 85% și pentru următoarele 10 zile vremea. Vremea curentă prognozătext editată manual notificări (push notification), atenționări meteo pentru județul cluj prognoza pe ore prognoză pe 15 zile șansele de precipitații pe 7 zile imagini live.vremea cluj 30 (30). Vremea la cluj azi este rece, cu temperaturi de toamnă. Cluj, românia, 46.77°n 23.6°e, 352m dnm.

Download vremea cluj apk 40 for android. Soarele răsare la 06:44 și apune la 18:27. Vremea in turda, municipiu din judetul cluj, pe 15 zile, prognoza meteo pe ore si pe zile in turda actualizata marți, 9 martie, 2021. Vremea în moldova, prognoza meteo în moldova, starea vremii în moldova, datele vremii ale moldovei, 3, 7, 10 zile. Citeste stiri despre vremea din cluj.

Vremea De Crăciun și Anul Nou Prognoza Meteo In Intervalul 17 30 Decembrie
Vremea De Crăciun și Anul Nou Prognoza Meteo In Intervalul 17 30 Decembrie Source from : https://www.apropotv.ro/vremea-de-craciun-si-anul-nou-prognoza-meteo-in-intervalul-17-30-decembrie-10398246
Vremea la cluj, în stil ardelenesc. Download vremea cluj apk 40 for android. Viteza vantului, directia vantului, presiunea atmosferica, temperatura, umiditatea si vizibilitatea la cluj napoca. Totul despre vremea din cluj: Meteorologii te țin la curent cu vremea din cluj.

Vremea la cluj, în stil ardelenesc.

Anm anunță că sfârșitul lunii octombrie și începutul lunii noiembrie va fi unul în prima zi a lunii noiembrie 2019 va ploua. Prognoza pentru maine, pe ore, pentru azi, pe 15 zile, pe 30 zile, temperaturi. Vantul va adia cu o briza usoara, avand viteza de 11 km/h din directia se, iar presiunea atmosferica va fi de 758 mm hg. Se zice că dacă avem ploaie în ziua de 30 iulie, atunci ne putem aștepta ca în săptămânile următoare să avem vreme rece, cu temperaturi scăzute în timpul nopții. Maxima este înregistrată în jurul orei 15:00, 12 grade celsius, iar cerul va fi predominant noros pe tot parcursul zilei.

Posting Komentar untuk "Vremea Cluj Pe 30 Zile"