Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Bancnota De 100 Lei Cu Nicolae Balcescu

Bancnota De 100 Lei Cu Nicolae Balcescu

Bancnota de 100 lei din perioada comunista. Bancnotele erau din hârtie, cea mai mică valoare având 10 lei, iar cea mai mare, 100 de lei.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Bancnota de 100 de lei avea imprimată pe faţă imaginea revoluţionarului nicolae bălcescu, iar pe verso, ateneul român. Monedele erau din metal, fier şi aluminiu, iar cele mai folosite erau cele de 25 de bani, 1 leu, 3 lei şi. Bancnota de 100 de lei cu nicolae balcescu, bancnota de 50 de lei cu alexandru ioan cuza, bancnota de 25 de lei cu tudor vladimirescu si bancnota de 10 lei cu emblema republicii socialiste romania.

Bancanationalaaromaniei Instagram Posts Photos And Videos Picuki Com
vizitati articolul complet aici : https://www.picuki.com/tag/bancanationalaaromaniei
Bancnota de 100 de lei avea imprimată pe faţă imaginea revoluţionarului nicolae bălcescu, iar pe verso, ateneul român. Era cea mai valoroasă bancnotă a româniei la acea dată, fiind urmată de cea de 50 de lei, care îl înfățișa pe alexandru ioan cuza, domnitorul unirii, iar. Preț per bucată 15 lei pt.

Accident grav, cu descarcerare, în județul tulcea.

A fost una din cele mai longevive bancnote din istoria româniei, locul doi la acest capitol, ea intrând în circulație în 1952. Bancnota de 25 lei, care il avea pe avers pe tudor vladimirescu, iar pe revers un camp. Până în 1991 a circulat, ea fiind retrasă din circulație pentru că era considerată prea atașată regimului lui ceaușescu, deși pe față avea chipul lui nicolae bălcescu, fruntaș al revoluției de la 1848, iar pe verso înfățișa ateneul român.

Bancnotele erau din hârtie, cea mai mică valoare având 10 lei, iar cea mai mare, 100 de lei. Bancnota una suta lei 1966 nicolae bălcescu bancnote 150. Prima în 1949, cu valoarea nominală de 1.000 de lei, iar după denominare, cea de 100 de lei, în două emisiuni.

Bani Vechi De Colectie Bancnota Una Mie Lei Si Una Suta Lei Balcescu Adroe Ant
vizitati articolul complet aici : https://adroe.top/ant/?header=bani+vechi+de+colectie,+bancnota+una+mie+lei+si+una+suta+lei+Balcescu
De la societatea secretă „dreptate, frăție, la bancnota de 100 de lei autor: 199 de ani de la nașterea lui nicolae bălcescu. Bancnotele erau din hârtie, cea mai mică valoare având 10 lei, iar cea mai mare, 100 de lei.

Pe hârtia de 50 se găseau alexandru ioan cuza și palatul culturii din iași, iar la 25 de lei erau tudor vladimirescu și o uzină de marcă a industriei românești.

Până în 1991 a circulat, ea fiind retrasă din circulație pentru că era considerată prea atașată regimului lui ceaușescu, deși pe față avea chipul lui nicolae bălcescu, fruntaș al revoluției de la 1848, iar pe verso înfățișa ateneul român. Pe aceasta se afla chipul lui nicolae balcescu. 199 de ani de la nașterea lui nicolae bălcescu.

Pe aceasta se afla chipul lui nicolae balcescu. Nicolae balcescu 100 lei 1966. Trei bancnote au avut gravate efigia pașoptistului:

Bancanationalaaromaniei Instagram Posts Photos And Videos Picuki Com
vizitati articolul complet aici : https://www.picuki.com/tag/bancanationalaaromaniei
Lot 6 bancnote nicolae balcescu 100 lei 1966. Moneda argint de colectie din 1932 100 lei romania cu regele carol ii gramaj 14 gr, dimaetrul 31. Bancnota una suta lei pusă in circulație in 1966.

Prezinta urme de uzura specifice trecerii timpului.

Publicat de pagini de cultura 30 iunie 2016. Până în 1991 a circulat, ea fiind retrasă din circulație pentru că era considerată prea atașată regimului lui ceaușescu, deși pe față avea chipul lui nicolae bălcescu, fruntaș al revoluției de la 1848, iar pe verso înfățișa ateneul român. Bancnote 100 lei 1966 nicolae balcescu.

Trei bancnote au avut gravate efigia pașoptistului: bancnota de 100 lei. Preț per bucată 15 lei pt.

Posting Komentar untuk "Bancnota De 100 Lei Cu Nicolae Balcescu"