Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Ion Iliescu A Murit

Ion Iliescu A Murit

Mai mulţi lideri psd au recunoscut că au început să caute pe internet sau la emisiunile televizate pentru a vedea dacă este adevărat. Emil „cico dumitrescu a murit joi seară, la vârsta de 84 de ani, chiar de ziua sa de naștere.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Alexandru iliescu și maria dumitru toma (naturală), maria p. Cristi chelciov februarie 17, 2013 at 14:03. Până la porc se observă urme de frânare… asiduu căutat de miliţie pentru mârşava faptă, autorul a fost recunoscut, apoi eliberat.

A Murit Ion Iliescu In Cele Mai Importante Stiri Facebook
vizitati articolul complet aici : https://www.facebook.com/stirino1/posts/a-murit-ion-iliescu-%C3%AEn-doliumai-multe-aici-httpbitly2inxhtl/1225945364278846/
Un articol intitulat „ion iliescu a murit circulă de câteva zile pe rețeaua de socializare facebook și este distribuit de sute de oameni care au căzut în plasa unor mai precis pe un site găzduit pe platforma blogspot este scris un articol în care fostului președinte al româniei ar fi murit. Ce spune ion iliescu despre dinu patriciu. Ion diaconescu a murit maţi seară, la 94 de ani.

3 martie 1930 (91 de ani) oltenița⁠(d), călărași, românia.

Gluma macabră a revenit pe 7 decembrie 2013, când pe un grup de facebook. Ei au dat telefoane peste telefoane şi doar aşa au aflat că era vorba despre o. Ion iliescu avea 65 de ani si este tatăl lui andrei iliescu, unul dintre jucătorii emblematici de la flacăra moreni.

Cel putin pe twitter, realitatea si sute de bloguri. 58 likes · 1 talking about this. Dinu patriciu a fost, în 1990, un om de dialog, a declarat ion iliescu la românia tv.

A Murit Ion Iliescu Mdi Tv
vizitati articolul complet aici : https://mditv.ro/a-murit-ion-iliescu/
Cristi chelciov februarie 17, 2013 at 14:03. Ion iliescu a fost desemnat candidatul fdsn la alegerile prezidenţiale din 1992 iar oliviu gherman a fost ales preşedinte al partidului. Ce spune ion iliescu despre dinu patriciu.

A murit ion diaconescu, la o varsta de patriarh.

Ion iliescu a murit fake news. Emil „cico dumitrescu a murit joi seară, la vârsta de 84 de ani, chiar de ziua sa de naștere. Sper ca iliescu sa moara curand si saitul sa arate raspunsul de noi asteptat dar mai tare sper sa o faca in puscarie.

Ion iliescu a murit fake news. Between 1996 and 2000 and also from 2004 to 2008, year in which he retired. Andrewle, cântă tu melodia asta în memoria mea.

Neașteptat Cui Rămane Averea Stransă De Ion Iliescu Acesta Nu Are Copii
vizitati articolul complet aici : https://www.antena3.ro/actualitate/cui-ramane-averea-stransa-de-ion-iliescu-575254.html
Cristi chelciov februarie 17, 2013 at 14:03. Nenorociții au răspândit și au conceput chiar si un film in memoriam! Acasa › ştiri › eveniment › a murit!

Ion iliescu rămâne în sufletul şi memoria românilor ca cel care a schimbat istoria ţării şi a influenţat generaţii, un exemplu de sacrificiu şi dăruire pentru noi 239 thoughts on ion iliescu a murit! ilenia december 8, 2013 at 2:51 pm.

Acesta avea vârsta de 90 de ani și a ocupat în trecut importante funcții politice. Ion iliescu a fost desemnat candidatul fdsn la alegerile prezidenţiale din 1992 iar oliviu gherman a fost ales preşedinte al partidului. A fost un om cald, deschis, cu o impresionantă cultură, cu rigoare 'nemţească' şi o sete de cunoaştere impresionantă.

Posting Komentar untuk "Ion Iliescu A Murit"